Nieuwsbrief
Inloggen
v
 

HOUTWORMDOOD 500ML

Verpakkingseenheid 6
  • Productnummer: 361013BE

Houtwormspray van Perfacs, 500 milliliter - Houtwormen in huis kunnen veel schade aanrichten en zijn dan ook heel vervelend. Gelukkig kun je een beginnende plaag zelf bestrijden met dit Perfacs houtwormmiddel. Door de houten balken te behandelen met deze vloeistof zorg je ervoor dat de houtboorders verdwijnen en tot wel 10 jaar wegblijven.

 

Effectieve en eenvoudige houtworm behandeling

Houtwormen boren gangen in houten meubels, vloeren of draagconstructies, waardoor deze instabiel kunnen worden of zelfs kunnen instorten. De naam houtworm is een verzamelterm voor verschillende insectenlarven, die zich allemaal met houtpulp voeden. De larven zijn te herkennen aan de uitvlieggaatjes in de balken, planken of stoelpoten. Ook kun je boorzaagsel vinden onder deze gaatjes. Zo weet je dat er levende wormen in jouw houtwerk zitten en kun je snel overgaan tot behandeling. 

 

Houtworm bestrijden met Perfacs houtwormmiddel

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk af van vervelende houtboorders, voordat jouw houten constructies schade oplopen. Dit middel is heel eenvoudig te gebruiken en geschikt voor zowel houtwormen als de vervelende boktor. Voordat je het middel gebruikt, moet je het hout goed schoonmaken door stof en vuil te verwijderen. Ook kun je het beste verg, beits of was verwijderen of afschuren. Breng de vloeistof vervolgens aan met een kwast, verfroller of drukspuit. Draag altijd een veiligheidsmaskertje, zodat je het middel niet in je ogen krijgt. Ventileer de ruimte goed na de behandeling en controleer regelmatig of er nog wormen in het hout zitten. Je hebt ongeveer 250 milliliter nodig per vierkante meter. Dit product heeft een zeer lange nawerking, zodat er na een goed uitgevoerde behandeling tot wel 10 jaar na behandeling geen nieuwe larven nestelen. 

Uw beoordeling toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen geschreven
Informatie
Om uw bestelling volledig te kunnen afronden, dient u ingelogd te zijn. Bent u al klant? Inloggen

Algemene Informatie
Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend aan derden verstrekt nadat u hiervoor uw nadrukkelijke toestemming hebt gegeven.